Felhasználási területek 

PVC függöny bejárati ajtóra

Kis méretű nyílásokhoz ajánljuk, melyet általában személyi átjárásra használnak. Jellemzően a 2 mm-es vastagságú PVC szalagból készítjük ebben az esetben a PVC függönyt, így a szalagok könnyűek, nem gátolják a gyors és akadálymentes áthaladást, ugyanakkor nagyszerűen szigetelnek.

bejarati_ajto
terelvalaszto_fuggony

Térelválasztó függöny, térelválasztás

Nagyobb terek leválasztására szolgáló szalagfüggöny. Különböző munkaterületek szétválasztására, por, huzat, higiéniai okok miatt történik leginkább a leválasztás.

Itt javasolt a szélesebb PVC szalagokat választani, a szalagok vastagságát pedig a hőmérsékletkülönbség, illetve a huzat mértéke alapján határozzuk meg.

Ipari függöny

Ipari csarnokok nyílásainak lezárására szolgál, általában Ipari kapuk belső oldalára helyezik leginkább. Segítségével a kapu nyitott állapotában is megakadályozza a fűtött, illetve hűtött levegő keveredését a környezettel.

Az ipari függöny nem akadályozza a targoncák, különböző árumozgatók szabad mozgását, áthaladás után rögtön visszazáródik, így biztosítja a hőszigetelést.

Ebben az esetben a 3 mm-es illetve a 4 mm-es PVC szalag az optimális választás.

ipari
hutokamra

PVC szalagfüggöny hűtőkamrára

Hűtőkamrák nyílásainak belső oldalára szokás szerelni. Az árumozgatásnál az ajtó nyitott állapotában is szigetel. Fagyasztókamrákban lágyabb, úgynevezett fagyálló PVC szalagból készül a szalagfüggöny.

Termofüggöny az élelmiszeriparban

Minden termofüggöny elsőosztályú lágy PVC szalagok felhasználásával készül. A szalagok szilikonmentesek, megfelelnek a HACCP előírásoknak, így kiválóan alkalmazhatók az élelmiszeripar területén is.

Ezeket a termofüggönyöket rozsdamentes acél felfüggesztési elemek felhasználásával készítjük.

elelmiszer
alattartas

Hőszigetelő szalagfüggöny az állattartásban

Istállók és kutyaházak nyílásaira is hatékony a szalagfüggöny. Benntartja a meleget, biztosítja, hogy az állatok szabadon átlássanak rajta, és nem gátolja az állatokat a szabad átjárásban.

Hőfüggöny uszodákba, fürdőkbe

A beltéri medencék, illetve kültéri medencék átjáróiba tökéletes megoldás a szalagfüggöny. A fürdőzőket nem akadályozza az áthaladásban, ugyanakkor meggátolja a hideg levegő beáramlását.

medencek

Szalagfüggöny jellemzői:

  • Könnyen fel-, illetve leszerelhető
  • Könnyen tisztítható
  • Sérülés esetén egy-egy szalag is könnyen cserélhető
  • Kis beruházással rövid idő alatt nagy megtakarítás érhető el

Szalagfüggöny előnyei:

  • Fűtött, hűtött helyiségek hőszigetelése
  • Védelem huzat, zaj és por ellen
  • Egészségvédelem és munkabiztonság
  • Kapunyílások legolcsóbb lezárása
  • Egyszerű, nem igényel karbantartást
0
0

Keresés az oldalunkon:

+36 30 9076 177info@thermonet-trade.hu
Kosarad: