Rólunk 

Thermonet Trade Kft 2010 óta foglalkozik PVC szalagfüggöny gyártásával és forgalmazásával az Európai Unió területén.

Minden termékünk elsőosztályú európai alapanyagból készül, minden európai uniós (higiéniai, élelmiszeripari stb.) előírásnak megfelelnek, melyre minőségi garanciát vállalunk.

A megrendeléseket egyedi igényeknek megfelelően, egyedileg gyártjuk le.

Alapanyagaink széles választéka lehetővé teszi, a legspeciálisabb körülményektől az általános felhasználási környezetig, minden igénynek megfelelő PVC szalagfüggöny legyártását.

Termékeink hatékonyan szolgálják az energiamegtakarítást, megakadályozzák különböző hőmérsékletű terek között a szabad légáramlást, a hőveszteséget, emellett megvéd a csapadéktól, meggátolja a madarak, rovarok berepülését, megakadályozza a por továbbterjedését., illetve korlátozottan hangszigetel.

Weboldalunkon lehetősége nyílik megrendelni/megvásárolni a kiválasztott termékeket, miközben kérheti szakértő kollégáink segítségét is az ügyfélszolgálat felkeresésével, illetve az ajánlatkérés kitöltésével!

A megrendelést követő néhány napon belül ingyenes kiszállítással juttatjuk el Önhöz az elkészült terméket. A szalagfüggöny mellé küldünk egy felszerelési segédletet is, amelynek segítségével bárki nagyon egyszerűen felszerelheti a szalagfüggönyt.

0
0

Keresés az oldalunkon:

+36 30 9076 177info@thermonet-trade.hu
Kosarad: